Free shipping for all products
info@youremail.com

Bijuterii dama cu pietre pretioase si semipretioase naturale

Culorile au energie, viață și substanță, ascund un univers întreg de adevăruri, dar și de mistere. Anumite culori fac minuni, îți pun în evidență frumusețea naturală, îți dau energie, pur și simplu: te simți mai bine, mai vesel. Pe de altă parte, sunt anumite culori, care te fac să pari obosită și lipsită de viață, îți accentuază ridurile, sau chiar îți adaugă kilograme în plus.
Fiecare femeie poate fi caracterizată printr-o paletă coloristică specifică. Aceasta paletă poate fi grupată după culori în patru tipuri, care corespund celor patru anotimpuri: iarna, primăvara, vara și toamna.
Pentru a afla din care grupă faci parte, trebuie să iei în considerare culoarea naturală a părului, a tenului și al ochilor. Cunoașterea propriului profil de tip cromatic, te ajută în alegerea machiajului și a vestimentației, care te evidențiază, care ți se potrivește cel mai bine.

Cum afli ce culori ți se potrivesc?

Secretul culorilor care ți se potrivesc stă în propriile tale trăsături. Primul pas în a determina a cărui sezon aparții, e determinarea subtonalității pielii. Iarna și vara sunt caracterizate ca tonuri reci, iar primăvara și toamna, ca tonuri calde.

Iată câteva teste, ca să afli subtonalitatea pielii:

Testul venelor: persoanele care au venele nuanța verzuie sub piele, au o subtonalitate caldă, iar cele care le au albastru-mov, au o subtonalitate a pielii rece.
Testul bijuteriilor: persoanelor care le stă mai bine cu bijuterii argintii, sunt reci, iar celor care le stă mai bine cu bijuterii de aur sunt calzi.
Testul albului: albul curat arată bine pe persoanele cu subtonalitate rece, iar culoarea șampaniei pe cele cu subtonalitate caldă.
Testul rujului: roșu-violet favorizează pielea cu subtonalitate rece, iar roșu-portocaliu pe cel cald.

Lasă un răspuns

X