Free shipping for all products
info@youremail.com

Despre pietrele semipretioase si pretioase

Pietrele semipreţioase, pietrele prețioase, cristalele și mineralele au fost folosite ca bijuterii încă din perioada antică de egipteni, greci si romani. Ele erau purtate ca podoabă, împreună cu aur şi argint. Pietrele semipreţioase sunt minerale rare, niște daruri ale naturii. Aceste pietre sunt fascinante prin varietatea şi intensitatea culorilor și au o strălucire aparte care denotă naturalețe, puritate. Culorile pietrelor și semnificațiile pe care le are fiecare în parte conferă purtătorului caracteristicile mineralului respectiv.
Pe lângă frumusețea lor au vibrații care interacționează cu câmpurile energetice ale oamenilor și au un rol protector/energizant, care poate ajuta în atingerea unor scopuri personale. Purtarea pietrelor semipreţioase contribuie la eliminarea energiilor negative, fiecare piatră în parte vibrează într-un anumit ton având propriul efect vindecător.
Purtați piatra potrivită la Dvs. în formă de bijuterii şi vă va încărca cu energie pozitivă și o să vă ocrotească în viața de zi cu zi ca un scut protector personal.

 


Rubin

Safir

Smarald

Agat

Amazonit

Ametist

Aventurin

Bronzit

Calcedonie

Carneol

Charoit

Chihlimbar

Cianit

Citrin

Coral

Crisocola

Cuarț

Dalmatiner

Fluorit

Goldstone

Granat

Hematit

Hesonit

Howlit

Iolit

Jad

Jasp

Labradorit

Lapis lazuli

Malachit

Marcasit

Mokait

Obsidian

Ochi de pisică

Ochi de șoim

Ochi de tigru

Onix

Opal

Peridot

Perle de cultură

Piatra de lavă

Piatra lunii

Piatra sângelui

Piatra Sesam

Prehnit

Rodonit

Riolit

Scoică/Sidef

Sodalit

Sugilit

Tanzanit

Topaz

Turcoaz

Turmalin

Unakit

 

Lasă un răspuns

X