Free shipping for all products
info@youremail.com

Seturi bijuterii cu pietre semipretioase

Pietrele semipretioase reprezinta unul dintre cele mai frumoase daruri facute oamenilor de natura . Frumusetea le este egalata doar de talentul lor pentru vindecare.

Va oferim o paleta de cristale extrem de larga din care puteti alege ceea ce va place, luand in considerare o multime de criterii: de la culoare si elemente chimice, la corespondente zodiacale, relatia cu chakrele sau influentele numerologice. Pietrele semipretioase dau viata oricarei bijuterii, iar Universul pulseaza diferit in fiecare piatra, transmitand vibratii benefice.

Daca sunteti atras de diversitatea Agatelor sau de fascinanta lume prinsa in pietrele de Jasp, de puterile nebanuite ale Turmalinei, de magnetismul Ochiului de Tigru sau de farmecul discret al pietrelor de Lapis Lazuli, acesta este locul in care veti gasi, cu satisfactie, ceea ce cautati. Chiar daca nu stiti de care piatra anume aveti nevoie , lasati-va purtat de inspiratie in alegerea cristalelor pe care, cu drag, vi le oferim spre a fi purtate ori pentru a confectiona bijuterii.

Lasă un răspuns

X